EN
Kabeh Kategori
EN

NM University Fire

Home>Babagan awake dhewe>NM University Fire

NM Fire minangka anggota pertama NFPA saka pabrikan pabrikan Tiongkok. Bebarengan nggawe 'Pusat Latihan Teknologi Pompa Kebakaran' bebarengan karo Asosiasi Perlindungan Kebakaran Dalam Negeri lan Otoritas OverseasCertifikat kanggo nggunakake luwih modern teknologi pneeknologi canggih lan ngowahi kahanan mundur ing pompa kebakaran.

Pusat latihan saiki dibangun. NM Fire khusus ngrampungake sistem paket standar kanggo pusat latihan sesuai karo NFPA20, sing bisa digunakake kanggo pengajaran langsung lan pelatihan operasional praktis.


Para trainee:

Desainer saka perusahaan teknik pemadam kebakaran lan lembaga desain

Karyawan sing melu manajemen kendali geni

Pedagang pompa kebakaran

Pangguna lan operator grup pompa pemadam kebakaran


Apa sing bisa dipikolehi saka latihan?

Prinsip operasi sistem paket

Prosedur operasi sistem paket

Latihan teknis lan teknologi standar kanggo pompa pemadam kebakaran mesin diesel lan kontrol lsp.

Latihan kanggo NFPA paling anyar 20 standar

Ngatasi masalah sederhana ing sistem paket NFPA20

nm01

nm02