EN
Kabeh Kategori
EN

Strength

Home>Strength

Perusahaan pisanan ing donya sing sah dening UL CCIC minangka pusat testing seksi kanggo loro Pumps geni lan mesin gelut geni.

NMFIRE minangka siji-sijine perusahaan ing donya sing duwe rong rapat laboratorium saksi UL448 kanggo pompa kebakaran lan UL1247 kanggo mesin diesel.

c590f1f4b532c2ea8333b156b7a4b27

Tim technical karo meh 25 taun saka pengalaman ing riset lan pangembangan kanggo lapangan global Alat geni.

WX
WX2

Saperangan engineers wis dikenali dening NFPA, lan entuk keanggotaan pribadip sertifikat

f2f41acbc8556828da31852b2437d70


Profesor lan insinyur Otoritas UL FM nyedhiyakake pandhuan teknis ing NM Fire.

training Produk klien