EN
Të gjitha kategoritë
EN

Rreth nesh

home>Rreth nesh

CNP NM zjarrfikës Sistemit Co, Ltd

CNP NM zjarrfikës Sistemit Co, Ltd, është një prodhuesi kryesor i pompave të zjarrit, motorëve me naftë, kontrolluesit, motor nafte pompë zjarri shtyrë set, motor elektrik zjarri shtyrë pompë set, Sistemi pompë zjarri paketë dhe Kontenierët sistem paketë pompë zjarri në përputhje me familje & standardet ndërkombëtare. Ne jemi një anëtar i Shoqatës Kombëtare të Mbrojtjes nga zjarri (NFPA) dhe spërkatës Rrjeti zjarri Evropian (EFSN). Ekipi teknik përbëhet nga një numër i inxhinierëve dhe ekspertëve të huaj të cilët kanë më shumë se 20 vjet përvojë në hulumtim dhe zhvillim për pajisje globale kundër zjarrit. Ne mund t'ju ofrojmë një gamë të gjerë të pompave të zjarrit dhe motorëve me naftë të cilat kanë marrë UL, FM(Amerikë), APSAD(Francë), SETSCO(Singapore) certifikatat që plotësojnë çdo mbrojtje nga zjarri e nevojshme.

NMFIRE është NFPA e parë (Shoqata Kombëtare e Mbrojtjes nga Zjarri) member in China's pump industry and also the only Chinese company among the members of EFSN (Rrjeti Evropian i Spërkatësve të Zjarrit). Ne jemi kompania e parë në Kinë që marrim çertifikime UL dhe FM dhe e vetmja kompani në botë që prodhon pompa zjarri të çertifikuara UL / FM dhe motorë me naftë UL / FM. Our company was a key contributor in the revision of China's fire pump industry standards. Teknologjia dhe diapazoni ynë i produkteve janë produktet kryesore të industrisë në tregun vendas dhe atë global.

Our mission is to produce the highest standard products with the advanced technology to "Protect life, dashuri dhe historia" për botën e madhe.

集体

_

b16a8eeffef6d76a0b6659134f92