EN
Të gjitha kategoritë
EN

University NM Fire

home>Rreth nesh>University NM Fire

NM Zjarri është anëtari i parë i NFPA nga kineze ndërtuar pumpmanufacturers.jointly 'Fire Pump Technology Training Center'together me Shoqatën e Mbrojtjes nga Zjarri në Familje dhe Autoritetit OverseasCertificate për shfrytëzimin e mëtejshëm pumptechnology globale avancuar zjarri dhe ndryshimin e gjendjes të prapambetur të fushës pompë zjarri.

Qendra e trajnimit është duke u ndërtuar. NM Fire speciallycompleted një sistem standard paketë për qendrën e trajnimit inaccordance me NFPA20, të cilat mund të përdoren për on-vend mësuar trajnimin andpractical operacion.


trajnuarit:

Designers nga kompania zjarrfikëse inxhinierike dhe Projektimi Instituti

punonjësit e qeverisë të cilët angazhohen në menaxhimin e kontrollit të zjarrit

Dealers pompë zjarri

Fire grup pompë përdoruesit përfundimtarë dhe operatorët


What can you get from training?

parimet operative të sistemit paketë

Operating procedure of package system

standarde teknike dhe teknologjia Trajnimi për zjarrin pompat motorëve me naftë zjarrfikëse dhe kontrollorëve etj.

Training for latest NFPA 20 standard

Simple problemeve në sistemin paketë NFPA20

nm01

nm02