EN
Të gjitha kategoritë
EN

Forcë

home>Forcë

kompania e parë në botë i cili ishte i autorizuar nga UL CCIC si qendër testimi dëshmitar për të dy pompa zjarrit dhe motorët e zjarrfikësve.

NMFIRE është e vetmja kompani në botë që zotëron dy takime laboratorësh dëshmitarësh të UL448 për pompat e zjarrit dhe UL1247 për motorët me naftë.

c590f1f4b532c2ea8333b156b7a4b27

Ekipi teknik me pothuajse 25 vjet përvojë në kërkimin dhe zhvillimin për fushën global të pajisjeve të zjarrit.

WX
WX2

Disa inxhinierë janë njohur nga NFPA, dhe morën anëtarësinë e tyre personaleçertifikatat p

f2f41acbc8556828da31852b2437d70


Profesori dhe inxhinierët e Autoritetit UL FM sigurojnë udhëzime teknike në NM Fire.

Trajnimi produkte për klientët