EN
Të gjitha kategoritë
EN

Çertifikatë


Produktet tona janë prodhuar sipas standardeve më të larta në tregun e zjarrfikësve.

Pompa e kasit të ndarë:UL Listuar dhe FM miratuar,Varg rrjedhës: 300gpm-8000gpm; 

Fundi i pompës së thithjes:UL Listuar dhe FM miratuar,Varg rrjedhës:50gpm-750gpm; 

Pompë turbinash vertikale:UL Listuar dhe FM miratuar,Varg rrjedhës: 100gpm-6000gpm; 

Motor diesel:UL Listuar dhe FM miratuar,Fuqia: 51hp-1207hp.

Aplikimi


Me përparimin e zhvillimit të qytetit dhe industrisë, aplikimi i zjarrfikësve mund të ndahet në zjarrëfikëse komerciale dhe luftim industrial të zjarrit.

Zjarrfikësit komercialë përfshijnë hotelet, spitalet, supermarkete, stacionet e metrosë, aeroporte, ndërtesa zyrash, shkollat, magazinë etj.,

Zjarrfikësit e industrisë përfshijnë centralet petrokimike, ndërmarrjet industriale, industria elektronike, port detar dhe dok, platformë offshore, etj..

PRODUKTET

Më shumë +